external

Siz Hala Alt Yapı mı Bekliyorsunuz ?

Yeni nesil gelişen Air Fiber teknolojisiyle taahhütsüz ve telefon hattı zorunluluğu olmadan tüm bireysel ve kurumsal internet kullanıcılarına güvenli, limitsiz ve hızlı internet çok uygun fiyatlar ile evinizin ve iş yerinizin heryerinde…

VDSL ALT YAPI HİZMETLERİ

16 Mbps
‘ye kadar
224,90 TL / AY

24 Mbps
‘ye kadar
249,90 TL / AY

30 Mbps
‘ye kadar
259,90 TL / AY

Sıkça Sorulan Sorular

İnternet paketlerimizin tamamı limitsizdir. Tüm paketlerde adil kullanım noktası yoktur.

İlk abonelik ve kurulum sırasında kullanılan sinyal alıcı cihaz ve meteryaller Saknet bilişim telekomünikasyon a aittir . Abonelik iptal edildiğinde ya da Saknet bilişim hizmeti sonlandırdığında Abone tüm sinyal alıcı cihazları eksiksiz ve çalışır halde geri iade edeceğini taahhüt eder . Aksi takdirde cihaz bedeli Aboneden tahsil edilecektir. Abonelik iptal edildiğinde Aboneden alınan depozito ücreti cihaz teslim alındıktan sonra iade edilir . Depozito ücreti alınmayan Aboneler iade talep edemezler. Abonenin eğer ödenmemiş faturası bulunuyorsa depozito ücretinden düşürecektir. Bunun dışında Aboneler hizmet iptal edildikten sonra herhangi bir ücret talep edemeyecektir.

İnternet erişimini kablosuz olarak sunduğumuz için ilk yatırım maliyetlerimiz diğer firmalara göre az,bu avantajı tarifelerimize yansıtarak en ucuz fiyat garantisi ile hizmet vermekteyiz.

Tarifeki fiyat dışında herhangi bir ek ücret ödemezsiniz.

Haberler

Şirketimize ve Teknolojiye dair son haberler…